Yes baby…

Heyyy… Het is nog eens tijd voor een echt ‘Fashion-artikel’. Tine heeft weer enkele mooie foto’s gemaakt en deze wil ik graag aan jullie laten zien. Om het via deze weg dan uiteraard te hebben over de look die ik droeg. Toevallig droeg ik een hele outfit van &Other Stories, ben duidelijk een fan van dit merk. ๐Ÿ™‚

De look…

We moeten toch wel toegeven dat we een mooie zomer alsook nazomer gehad hebben. Veel zon en weinig regen. Wat zelf voor mij, met mijn witte melkbeentjes, zorgde voor een kleurtje. ๐Ÿ™‚ Bij de outfit die ik jullie vandaag wil tonen draag ik een jeansrok van &Other Stories. Zo kon ik nog wat nagenieten van de zon. Helaas heb ik nogal snel koud, vandaar dat ik toch ging voor een pull erboven. Ook deze pull is van &Other Stories.

Ik kocht deze twee items op het zelfde moment en vond toen al dat deze goed samengingen. Ik werkte de look af met mijn nieuwe Adidas schoenen. Hierdoor geeft het zo wat de ‘tennis-look’ weer. Vinden jullie ook niet? Voor de afwerking ging ik voor mijn favoriete oorbellen van Jutka & Riska.

Om toch iets van make-up op te doen, ik doe dit zelden, gaf ik mijn lippen iets meer kleur. Hiervoor gebruikte ik de lippenstift ‘Carisse 301 Dating Coral’ van L’orรฉal. Persoonlijk vind ik deze zachte roze, koraal kleur zeer mooi en subtiel.

De foto’s…

Voor de fotoshoot besloten we niet te ver te gaan. Er bestaat nogal het idee dat je altijd fantastische achtergronden moet hebben, waar je dan uren naar op zoek bent. Terwijl het gerust kan om dicht bij huis ook wat te proberen, het gaat er dan vooral om, om goed naar de details te kijken. Zelf wil ik ook wat afstappen van het idee dat je achtergrond in een foto altijd prachtig moet zijn. Zeker bij foto’s zoals deze, waar de focus op de outfit ligt, kan het op deze manier ook.

Daarvoor opnieuw een dikke merci aan de liefste Tine die de tijd nam om er samen op uit te trekken. Ik ben zo fan van hoe zij foto’s maakt! Check zeker haar Instagram account even, zo zie je al haar werk. Ik meen het wanneer ik zeg dat ze echt talent heeft.

&Other Stories

Jutka & Riska

&Other Stories

Fotografe Tine Rommelaere

Fotografe Tine Rommelaere

Ik wil jullie graag nog een hele fijne zondag wensen (toch voor diegene dat dit op zondag lezen. ๐Ÿ™‚ ).

Dragen jullie op deze nazomer dagen nog fijne zomer outfitjes?ย 

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *