Style Repertoire

Heyyy… Ik heb een nieuw merk ontdekt, namelijk ‘Style Repertoire‘. Ik vertel jullie in dit artikel graag wat meer over dit merk, mijn eerste aankoop bij hen en mijn ervaring daarbij. Uiteraard laat ik ook wat foto’s zien, en ja hoor er zit ook weer een poging tot selfie bij… 🙂

Style Repertoire is een online webshop van Daisy Janssens. Ze verkoopt draagbare, mooie en betaalbare fashion, alle stuks die ze verkoopt draagt ze ook zelf. Je haalt dan ook super veel inspiratie uit haar foto’s op haar eigen Instagram, en de website. Aangezien ze toont hoe zij de kledingstukken draagt. Naast kleding vind je er ook juwelen, schoenen, zonnebrillen. Zelf vind ik dat de kleding vaak iets weg heeft van de Franse look, zo wat de Parisienne style, en dat is toch wel net ÊÊn van mijn favorieten stylen.

Eind januari bestelde ik een pakketje bij Style Repertoire, een rode blouse uit de solden (van 39,95 euro naar 19,98 euro), en oorbellen (19,95 euro) selecteerde ik. Al zag ik nog heel wat andere mooie dingen, maar ik probeer bewust te shoppen, dus nooit teveel. Het is ook verstandig om bij een nieuw merk, eerst even te ontdekken wat je ervan vindt.

En wat vind ik ervan?!

Goh… hoe kan ik het zeggen? IK BEN FAN! Na twee dagen werd het pakketje al geleverd, een mooie zwarte doos, alles zat prachtig ingepakt, en er zat een handgeschreven tekstje bij. Wat een geweldige ervaring was dit, hier werd ik echt instant gelukkig van! (Goed gedaan Daisy!) Niet alleen de verpakking was top, dat zijn mijn nieuwe aankopen ook. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Heb ook al heel wat complimenten gekregen.

Ik ben er dan ook zeker van dat ik in de toekomst nog ga shoppen bij Style Repertoire, want ik ben fan van de kleding, en de hele ervaring erbij. Daisy Janssens, het brein achter Style Repertoire, is een super toffe madame, heb ook met haar gechat via Instagram. Iets wat ik zeer leuk vind, als influencers antwoorden op berichtjes. Het lijkt me echt een fantastisch team dat werkt voor Style Repertoire. Daisy haar zus Kelly, fotografe Aisha, Kim en Daphne van Daphisticated werken voor Style Repertoire. Jullie zijn top!

Neem zeker eens een kijkje op Style Repertoire, ik beloof je dat je niet teleurgesteld zal zijn! En nu is het tijd voor foto’s… En de selfie zit er tussen. 🙂

Style Repertoire

Style Repertoire

Style Repertoire

Style Repertoire

Style Repertoire

Style Repertoire

Wat vinden jullie van deze nieuwe aankopen? 

Veel liefs,
Sofie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *