Jutka & Riska

Heyyy… Een kort artikeltje vandaag over het merk ‘Jutka & Riska’. Ondertussen heb ik drie paar oorbellen van dit merk, ook een jas en een pull kocht ik recent van hen. ‘Jutka & Riska’ is een Nederlandse winkel en webshop, ook in Antwerpen hebben ze een winkel. In dit artikel wil ik jullie de drie paar oorbellen laten zien die ik bij hen kocht. De kwaliteit is echt top, voor een zeer schappelijke prijs heb je mooie juweeltjes!

Het winkeltje van ‘Jutka & Riska’ ligt in Antwerpen in de Nationaalstraat, je vindt er zowel kleren als juwelen en accessoires. Dit alles van hun eigen merk ‘Jutka & Riska’ maar ook van andere merken, ze verkopen namelijk ook tweedehands kleren. (klein weetje, het is vandaag de dag van de kringloopwinkel, ook tweedehands kleding kan je hierbij rekenen. Je vindt vaak hele mooie stuks, voor een schappelijke prijs en het is goed voor het milieu) πŸ™‚

Ongeveer een jaar geleden kocht ik mijn eerste paar oorbellen bij Jutka & Riska, namelijk deze zilver kleurige staafjes met een rondje aan. (haha wat een beschrijving) Ik draag deze oorbellen gemiddeld drie keer per week en nog steeds zijn deze in perfecte staat, en dat voor 4 euro!

Jutka & Riska

Enkele maanden later stond ik opnieuw in hun winkel, en weer zag ik mooie oorbellen. Deze keer zag ik deze gouden exemplaren, ze lijken wat op een peperclip eigenlijk. πŸ™‚ Grappig om bij te vertellen, toen ik deze kocht ging voordien het alarm van de winkel af…. Ik had namelijk de zilveren oorbellen in mijn handtas zitten, en die hingen nog aan het kaartje. Ik had me s’morgens moeten haasten waardoor ik mijn oorbellen op de trein wou aandoen, maar dat was ik dus vergeten… πŸ™‚ Heb ik dan met een rood hoofd moeten uitleggen. πŸ˜‰ Maar gelukkig staat er een top team in Jutka & Riska en snapte ze het helemaal.

Jutka & Riska

Een derde, en (voorlopig πŸ™‚ ) laatste exemplaar zijn deze ‘evil eye’ oorbelletjes. De ‘evil eye’ is al een tijdje in, zowel bij interieur spulletjes als bij juweeltjes. En ja hoor, wat ben ik fan! Ik zag al vaak iets mooi, maar dit is wel zo een trend dat ik enkel goed genoeg vind als het Γ©cht mooi is! En dat had ik dus bij deze oorbellen, waardoor ik meteen overtuigd was deze te kopen.

Evil Eye

Ik raad jullie echt aan om eens binnen te springen bij Jutka & Riska, de juwelen zijn er prachtig, ze verkopen mooie kleren en het personeel is bijzonder aangenaam. De Nationaalstraat is ook sowieso een fijne straat om te gaan winkelen, wanneer je eenmaal weg bent van de Meir, opent er een hele nieuwe shopwereld op de Nationaalstraat.

Check zeker ook even hun webshop.

Hebben jullie al iets gekocht bij Jutka & Riska?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *