Essie herfsttinten

Het is weer die tijd van het jaar! De blaadjes krijgen bonte kleuren. De outfits bestaan uit steeds meer laagjes. De enkellaarsjes struikelen uit de kast. Hoewel het mooie weer dit jaar een pak langer blijft duren dan anders, komt aan alle mooie liedjes een einde. Het einde van deze zonnige zomer is alvast weer een feit. Aan de kortere dagen en frissere temperaturen is nu geen ontkomen meer aan. Maar geen nood: de herfst heeft ook zoveel moois te bieden! Zo fleur ik mezelf graag op met mijn favoriete herfstige nagellakjes van Essie. Op die manier breng je de prachtige kleuren van het herfstlandschap buiten ook in de kleine details van je outfit terug.

Ik ben altijd al grote fan geweest van dit seizoen. Elk jaar opnieuw ben ik gecharmeerd door het prachtige kleurenpalet dat de natuur tevoorschijn tovert. En wat is er leuker dan die mooie herfsttinten ook in outfits en accessoires te laten doorschijnen? (Antwoord: niets!) Vandaag deel ik daarom vier van mijn nieuwe favorieten in mijn (onophoudelijk uitdijende *oeps*) Essie collectie.

img_0361-1024x683

Deze vier kleuren vind ik wondermooi voor deze tijd van het jaar. Ze doen mij echt denken aan het herfstige kleurenpalet van het gebladerte buiten. Ze staan dan ook op een voortdurende roulatie voor de huidige en komende maanden.

img_0286-800x533

Om te beginnen hebben we It Takes a West Village. Deze kleur is een zacht lichtmauve. Deze kleur maakt deel uit van de nieuwe herfstcollectie van Essie van 2018. Ze sprong mij meteen in het oog en sprong daarna gezwind in mijn winkelmandje. Dit is meteen ook de felste en meest frisse kleur van de vier.

img_0287-800x533

De volgende in het rijtje is de cult favourite Angora Cardi. Dit diep roze-mauve is dé herfstkleur bij uitstek. Deze kleur maakt elke outfit meteen elegant en klassevol. De kleur is wat mij betreft een leuke variatie op een meer traditioneel bordeauxrood.

img_0289-800x533

Daarna hebben we In Stitches. Dit is een donkerroze kleur met een wat roestoranje ondertoon: ideaal voor de herfst dus. Doordat het roze zo zacht en romig is, is dit een heel erg neutrale kleur. Een mooi gedempt roodroze dat dus ook in een professionele context gedragen kan worden.

img_0291-800x533

En als laatste hebben we nog Playing Koi. Deze kleur is een diep roestoranje. De ideale kleur voor rond Halloween! Oranje nagellak kan snel te fel zijn voor mijn bleke huid, maar dat is bij deze kleur helemaal niet het geval. Doordat het zo’n mooi diep donkeroranje is, blijft deze kleur heel erg klassevol en draagbaar.

Zo, dat waren mijn vier favoriete Essie nagellaken van dit seizoen. Ik heb momenteel duidelijk een voorkeur voor mauve en roestkleurige tinten.

Hebben jullie favoriete kleuren nagellak voor de herfst? Of andere leuke herfstkleurige accessoires?

Liefs,

Lien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *