Baby, it’s cold outside…

Heyyy… Al kunnen we stilaan uitkijken naar de lente, het blijft momenteel nog wel koud in ons Belgen land. Zelf ben ik sowieso iemand die het geregeld koud heeft, daarom kleed ik me dan ook altijd lekker warm aan. Mijn favoriete vrienden zijn dan de sjaals! De eerste ontwerper hiervan… BEDANKT!

Een sjaal is voor mij een echt kleding accessoire, aangezien je je outfit ermee naar een hoger niveau tilt. En, zeer belangrijk, een sjaal houdt je warm en dat is nu net wat ik nodig heb. Ondertussen heb ik 5 mooie wintersjaals, ik vind het fijn om af en toe eens te wisselen en pas ze ook aan naargelang van welke jas ik draag. Want ja bij die grijze jas, past dan weer die ene sjaal beter, en bij mijn zwarte jas ga ik toch voor optie twee.

Baby it's cold outside

Ik toon jullie graag mijn dierbare collectie. De eerste van links (onderaan) is van Pieces, en heb ik zeker al 5 jaar. Het is een lange brede sjaal die wel wat pluisjes afgeeft. Ik draag deze zowel op mijn grijze als op mijn zwarte jassen. De tweede sjaal is van de Zara en heb ik enkele jaren geleden gekocht toen ik op city trip was naar Berlijn. Deze sjaal draag ik het meeste, hij prikt niet en is zeer aangenaam om te dragen. Het enige nadeel is de lengte, ik drapeer deze altijd over mijn schouders, maar moet dan wel opletten dat hij niet wegwaait als er een harde windvlaag opkomt.

Nieuwere exemplaren…

De eerste sjaal links heb ik ondertussen twee jaar en komt van bij MaxMara. Ik kreeg deze voor mijn 19de verjaardag van mijn vriend, super mooi vind ik deze sjaal die wat blauwe tinten heeft en een lichte schittering. De middelste kreeg ik van mijn vriend zij ouders tijdens Kerstmis, deze is van Hampton Bays, en ik heb ook de bijpassende pull van hen gekregen. Dit is echt zo een winter sjaal, gezellig gehaakt en super warm! De laatste sjaal kreeg ik ook voor Kerstmis, van de tante en nonkel van mijn vriend (ja hoor mijn omgeving weet dat ik graag sjaals draag en het vaak koud heb 🙂 ) en is van Pieces. Zeg nu zelf? Dit is toch wel een perfecte sjaal, de grijze kleur is prachtig en deze sjaal is zo aangenaam om te dragen.

MaxMara, Hamptons Bay, Pieces

Ik denk dat jullie ondertussen wel doorhebben dat ik fan ben van sjaals… Niet? Maar zeg nu zelf, moeten we niet allemaal wat gelukkiger zijn met zulke dingen? Dan zou het leven er al zoveel mooier uitzien, oké het is koud maar hé we hebben toch wel een lekker warme, mooie sjaal aan! 🙂

Dragen jullie vaak sjaals? Of hebben jullie een ander winteritem dat je altijd draagt?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *