‘The Ritual of sakura’

Heyyy… Vandaag heb ik voor jullie een kort artikeltje over dit fantastisch cadeau pakket van Rituals. Ik kreeg deze voor mijn 21ste verjaardag van mijn lief, die goed weet dat ik af en toe eens moet relaxen en dan helpt dit zeker. Een doosje met 4 prachtige productjes die heerlijk ruiken, van de collectie; The Rituals of sakura’. De volgende mooie quote staat er ook op; celebrate each day as a new beginning.

Een heel goed cadeau als je het mij vraagt, het ziet er mooi uit, ruikt lekker en is ideaal voor een ontspannende ‘spa-at-home-avond’. Er zitten 4 productjes in deze cadeaudoos, een shower gel, shampoo, scrub en body cream. De perfecte combinatie dus voor een verwen-badje.

Rituals staat erom bekend sterke, maar wel lekkere geuren te hebben. Deze producten ruiken zeer zoet naar kersjes, maar de rijstmelk die erin zit verzacht de geur een beetje. Ik ben tot nu toe vooral fan van de scrub, ik heb nogal een gevoelige en droge huid. Dus een te agressieve scrub is nooit een goed idee voor mij, maar deze is behoorlijk zacht. Wat veel kans ook komt door die rijstmelk dat erbij zit, waardoor de scrub-korreltjes niet zo ruw zijn. Het zijn ook kleine korreltjes waardoor het heel aangenaam is dit over je huid te smeren.

Sakura

Wanneer ik nood heb aan een avondje rust en ontspanning, brand ik een paar kaarsen en open ik deze doos en gebruik de productjes, terwijl ik geniet van een warm bad. Aangezien dat de feestdagen eraan komen geef ik jullie misschien een tip. Zo kan je dit cadeau geven aan je mama, zus, een vriendin of je lief. 😉 Niemand houdt je natuurlijk tegen dit gewoon voor jezelf te komen, de examens komen eraan, en dan verdien je zeker en vast een aanmoedigend cadeautje voor jezelf. Kijk zeker eens op de website van Rituals, want er is nog veel meer moois te vinden.

Hoe ontspannen jullie na een drukke dag?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *