Bar Muza

Heyyy… Als je honger hebt raad ik het niet aan om verder te lezen. 🙂 In dit artikel wil ik het hebben over het FANTASTISCH plekje ‘Bar Muza‘ in Lier. Je kan er voor elke maaltijd terecht, maar in dit artikel wil ik het specifiek hebben over hun GEWELDIGE brunch!!! De beste brunch die ik ooit zag.

Eerst even meedelen… Lien en ik zijn allebei geteisterd geweest door de griep… Zelf heb ik 4 dagen thuis gezeten, en het was toch best wel afzien. Ben ook wat kilo’s kwijt omdat ik niet kon eten. Gelukkig kan ik vandaag terug denken aan eten, zo kan ik nu wel met een glimlach terugkijken naar vorige zondag. Toen Lien en ik samen met onze nicht Katrijn naar Bar Muza gingen voor een HEERLIJKE brunch.

Ik vind gezellig gaan brunchen in de vakantie of een weekend, ÊÊn van de leukste activiteiten. Leuk gezelschap mee, lekker eten in de buurt en tijd om te genieten… dat is voor mij echt het goede leven! Hopelijk kan ik er later zelf ook soms eentje organiseren. (goals…)

We zorgde dat we er om 9u waren, ik weet het dat lijkt vroeg… Maar het was het echt waard. Dan is het rustig, zo had ik tijd om foto’s te maken. 🙂 Plus als je het aanpakt zoals ons, verschillende keer eten gaat halen bedoel ik dus, heb je ook wel tijd nodig. We zaten er dan ook tot 11u30 (tot het einde dus).

De foto’s gaan genoeg zeggen…

Ik denk niet dat ik te lang moet doorpraten, ik zou vooral zeggen…. kijk naar de foto’s die zeggen genoeg. Bar Muza presenteert een zeer uitgebreide brunch, met zoute en zoete dingen. Dit voor maar 20 euro, of 23 euro als je kiest voor de optie met cava (wat wij deden 🙂 ). Je mag zoveel nemen als je wilt, krijgt een glaasje fruitsap, een omelet en koffie of thee. Je kan ook iets anders drinken, dat betaal je dan bovenop de prijs van de brunch.

Bar Muza

Bar Muza

Bar Muza

Bar Muza

Bar Muza

Bar Muza

Voor al diegene die nu echt zo iets hebben van; daar wil ik ook naartoe! Reserveer op tijd, ze zitten altijd vol, kan ook niet anders met deze kwaliteit. Ze serveren hun brunch elke zaterdag en zondag, met feestdagen zijn er soms ook specials. Zo komt er bijvoorbeeld een paasbrunch aan.

Mij zullen ze daar alvast nog terug zien! Check zeker ook even onze instagram pagina (@ampersandnation) voor eerdere foto’s. Ik at er ook al eens een heerlijke kippenburger als lunch, alsook enkele overheerlijke fingerfoods. Het is echt een top plaats, allen daar heen! Heb ook gehoord dat er een tweede filiaal komt! Jeej! 🙂

Zijn jullie ook zo fan van een brunch?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *