Bloomon bloemen

Ik hou heel erg van verse bloemen in huis. Een mooie, verse ruiker bloemen geeft toch altijd een extra gevoel van gezelligheid in elke woonkamer. Daarnaast vind ik bloemen veruit de beste decoratie die je aan elke kamer kan toevoegen: met een minimum aan moeite, heb je toch een maximum aan effect. Ik hou er heel erg van om zelf naar een bloemenwinkel te stappen en bloemen uit te kiezen, maar dat kan soms nogal tijdrovend zijn. Daarbovenop wonen wij niet in een stad, waardoor de keuze aan bloemen al meteen gelimiteerd is. Dus toen ik een aantal jaren geleden hoorde over de service van Bloomon, was ik meteen geïntrigeerd.

Sinds een paar maanden heb ik dan ook (eindelijk!) de stap gezet en me geregistreerd op de website van Bloomon. Om de twee weken, of soms om de maand, ontvangen we nu een prachtige ruiker bloemen, zo geleverd aan huis. Geef nu toe, wat kan er leuker zijn? Elke keer als de postbode hier tevoorschijn komt met zo een grote doos van Bloomon, gaat mijn hart al een beetje sneller slaan.

Bloomon heeft een heel erg groot assortiment aan verse bloemen, geschikt voor elk seizoen. Je krijgt dan ook elke keer een ander boeketje. Elke keer weer een originele samenstelling en nieuwe kleuren… Die boeketjes zijn echt de leukste pakjes en verrassingen ooit! We hebben nu toch zeker al een stuk of zes ruikers gekregen, en elke keer weer sta ik versteld van de prachtige bloemen.

Ook op de service en klantvriendelijkheid van Bloomon is absoluut niets aan te merken. Je krijgt een dag of twee op voorhand nog een mailtje, om te laten weten dat je bloemen geplukt zijn en klaar om te vertrekken. Daarna ontvang je op je gekozen dag een grote doos waar de bloemen voorzichtig en veilig in opgeborgen zitten. Je kan via je account op elk moment de leveringen stopzetten of pauzeren (als je bijvoorbeeld op vakantie gaat), of de levering op een andere dag instellen.

dav

Bij de ruiker bloemen zit meestal een kaartje met wat uitleg over het specifieke boeket dat je hebt ontvangen. Daarbij staan ook de namen van een aantal bloemen uit dat boeket. Ideaal voor als je je bloemenkennis wat wil bijschaven, en misschien dat je na een paar jaar alle bloemen die Bloomon selecteert bij naam kent? Bij mij is dat in ieder geval nog veraf, want de verscheidenheid aan bloemen is echt enorm!

dav

Ik denk dat het wel duidelijk is, ik ben super-duper-tevreden over de service en bloemen van Bloomon. Het voldoet absoluut aan al mijn verwachtingen, en is vaak zelfs nóg beter!

Oh ja, even voor de volledigheid wat praktische zaken: wij kozen voor de medium ruikers, en kregen via een actie de bijhorende vaas erbij. Die medium ruikers kosten 25,95 euro per boeket. Neem zeker eens een kijkje op de website van Bloomon, en laat je net als ik verleiden door de prachtige bloemen.

Houden jullie ook zo van verse ruikers bloemen in huis? Wat denken jullie van Bloomon?

Veel liefs,

Lien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *