Vichy: Aqualia Thermal Serum

Heyyy… Vandaag een typisch beauty artikel met een review over het nieuwe serum van Vichy dat ik gebruik. Graag vertel ik jullie waarom ik voor dit product gekozen heb, wat ik ervan vind en hoe dit product in gebruik is.

Waarom dit product…

Dat ik last heb van een droge huid hebben jullie al vaker gelezen in artikels, zo deelde ik sowieso ook al dat ik vooral tijdens de winter last krijg van droge plekjes op mijn gezicht. Ik lees hier geregeld zelf artikels over en kwam steeds vaker tegen dat het gebruik van een serum werd aangeraden. Ergens dacht ik altijd dat je dit pas vanaf je 30 ofzo moet gaan gebruiken. Toen ik me er meer in ging verdiepen werd het voor mij duidelijk dat ook rond je 20 het gebruik van een serum niet verkeerd is. Daarnaast zijn er ook specifieke serums voor de droge huid.

Dit extra laagje, dat je als eerste gaat aanbrengen, kan er mee voor zorgen dat ik geen last krijg van die droge plekjes op mijn gezicht. Al snel kwam ik uit op deze Vichy: Aqualia Thermal serum. De prijs viel goed mee (iets tussen 25 en 30 euro als ik het mij goed herinner) en ik ken Vichy al lang als een kwalitatief merk.

Hoe gebruik ik dit product…

Elke ochtend en elke avond gebruik ik dit serum van Vichy. Eerst reinig ik mijn huid om nadien dit serum aan te brengen, dit is dan een eerste laag van bescherming. Nadien volgt dan mijn gezichtscrème en oogcrème. Ik neem 1 toefje van het serum en smeer dit over heel mijn gezicht alsook hals. Het is namelijk heel belangrijk om je nek niet te vergeten te hydrateren.

Aqualia Thermal

Wat vind ik ervan…

Ik denk dat ik dit serum nu ongeveer 1 maand aan het gebruiken ben en tot nu toe ben ik erg tevreden. Het is een heel aangenaam serum dat snel intrekt, niet plakt en zacht aanvoelt. De geur is erg subtiel en doet me wat denken aan de zee. Na de eerste week dat ik dit gebruikte merkte ik al lichtjes een verbetering en vond ik vooral dat mijn huid er beter gehydrateerd uitzag.

Ondertussen heb ik wel wat meer last van stress gehad en waren er wat koude dagen, twee uitlokkers voor droge plekjes… En ja hoor mijn huid heeft weer wat meer last, vooral de zone tussen mijn wenkbrauwen. Het is me dus ook al wel duidelijk dat dit serum niet het wondermiddeltje is om echt definitief gedag te zeggen tegen mijn droge plekjes. Misschien zal dit ook bij geen enkel product lukken en hoort dit gewoon bij mij. 🙂

Toch kan ik wel concluderen dat ik blij ben met dit serum, het opnieuw zal kopen wanneer het op is en het ook zou aanraden bij anderen die last hebben van een droge huid. Vooral omdat er wel een verschil te merken is en dat het goed is voor de hydratatie van mijn huid. Dus als jij iemand bent die graag een extra stap aan je beauty ritueel wil toevoegen, en liefst eentje dat wat helpt voor je droge huid, dan is de Vichy Aqualia Thermal serum zeker eentje dat ik zou aanraden.

Gebruik jij producten van Vichy?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *