Review Clinique

Heyyy… Hopelijk genieten jullie allemaal van de vakantie. Vandaag heb ik een kort artikeltje over de twee Clinique producten die ik elke morgen gebruik. Eerder gaf ik al aan hier nog een review over te schrijven, wel vandaag is deze er eindelijk.

Het gaat om twee producten, namelijk de de gezichtscrème ‘moisture surge intense’ en de oogcrème ‘all about eyes’. Op aanraden van Lien kocht ik deze twee producten. Ik heb nogal last van een droge huid en hoopte dat deze crème zou helpen. De oogcrème schafte ik aan omdat ik dit graag eens wou proberen.

Moisture surge intense

Ondertussen is mijn potje al bijna leeg, ik denk wel dat dit duidelijk maakt dat ik erg tevreden ben van dit product. Vooral tijdens de warme zomerdagen is deze crème heel aangenaam. Net omdat deze zo verkoelend is. Ook trekt deze gezichtcrème heel snel in, wat fijn is als je moet voort doen ‘s morgens. Ik merk ook dat mijn huid duidelijk blij wordt van dit product want de droge schilfertjes zijn verbeterd.

Uiteraard ben ik wel benieuwd of deze gezichtscrème ook intens genoeg is om de koude wintermaanden door te komen. Daarom ben ik van plan om een nieuw potje te kopen, zo kan ik deze ook tijdens de winter verder gebruiken.

Review

All about eyes

Ik word dit jaar 22. Nog steeds jong maar ik merk wel dat mijn huid net dat tikkeltje meer verzorging kan gebruiken. Dit vooral om er op latere leeftijd ook nog goed uit te zien. Daarom besliste ik om deze oogcrème aan te kopen. Ik zag het als een test en die is goed verlopen. Ik vind het zeer aangenaam dat dit product in een potje zit omdat je daardoor goed ziet hoeveel je neemt. Het is een redelijk dikke oogcrème die wel snel intrekt. Deze is wel niet echt koud.

De vorige die ik had van Clarins was erg koel, wat een fijn gevoel gaf om wakker te worden. Deze heeft dat niet, maar ik vind de dekking en hoe mijn huid het opneemt wel beter. Ik den dat ik nu ongeveer halfweg zit met dit potje. Het is zijn geld dus echt wel waard.

Review

Ik ben al heel wat jaren fan van het merk Clinique, wel nu kan ik weer twee nieuwe producten op mijn favorieten lijstje zetten.

Hebben jullie producten van Clinque? Wat is jouw favoriet?

Veel liefs,
Sofie

P.s.: sorry dat het artikel zo kort is, heb het de laatste tijd nogal druk. Ik werk veel (vakantiejob) en de dagen dat ik niet werk plan ik andere dingen. Maar ik maak er graag terug werk van om de blog ook als prioriteit te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *