Cîme: Rosée de Roses

Heyyy… Het is tijd voor een nieuw artikel over dat leuke merk, genaamd Cîme! Dat ik er fan van ben, werd al duidelijk door eerdere artikels. (Check mijn review over de ‘Dry oil‘, ‘Green Tea Therapy‘ en de gezichtscrème ‘Daisy Delight‘.) Vandaag wil ik het hebben over de 3 in 1 cleansing lotion ‘Rosée de Roses’. Alleen al de naam van dit product.. klinkt zo romantisch. 🙂

Ik kreeg dit product opgestuurd van Cîme, omdat ik hun ‘Cîme Giveaway’ won. Check dit zeker even op hun Instagram pagina, je kan geregeld een product van hen winnen. Het enige wat je moet doen is een leuke foto maken en ‘#cîmegiveaway’ erbij taggen. Zo maak je kans op één van hun producten, ze kondigen ook altijd aan welk product momenteel te winnen is. Toen ze hun ‘Rosée de Roses’ als ‘te winnen product’ bekend stelde, dacht ik.. nu doe ik eens mee.

En ja hoor…. eindelijk heb ik eens iets gewonnen!!! Een weekje later werd het product bij mij thuis gebracht, normaal zou het minder lang duren. Maar ik liet weten dat ik op vakantie vertrok.  Het team van Cîme zorgde ervoor dat mijn pakketje geleverd werd wanneer ik terug thuis was. Top service dus!

Nu, meer over dit product. Zoals je kan zien op de foto’s komt deze lotion in een smal spuitbusje, met een aangenaam pompje. Deze ‘Rosée de Roses’ lotion reinigt de huid, verwijderd make-up en geeft je huid een opkikkertje. Ideaal dus voor mij, aangezien ik niet altijd even gemotiveerd ben om mijn huid te reinigen… (confession…) Gelukkig is er goed nieuws over dit product, want maar liefst 98,98 procent van de gebruikte ingrediënten is afkomstig van natuurlijke origine. Ook 95,58 procent van organische teelten. Klinkt goed he! :)o

Rosée de Roses

Door gebruik te maken van middelen afkomstig van de Himalaya, is dit een heel goed product voor je huid. Ze gebruiken dit in veel van hun producten, en ik merk echt dat dit werkt voor mijn huid. Ik gebruik deze ‘Rosée de Roses’ lotion elke avond, spuit dit op een zakdoekje en ga zo over heel mijn gezicht. De geur van zachte rozen is heel erg aangenaam, en het is niet agressief. Ik heb een gevoelige huid, dus als mijn huid er tegen kan, dan de jouwe zeker ook.

Ik voel me goed wanneer ik een product van Cîme koop/gebruik. Je weet dat je een goede zaak doet, doordat je een Belgisch, eerlijk merk steunt. En daarmee ook hun schoolproject in Humla steunt. Daarnaast zijn hun producten bijzonder aangenaam in gebruik, en hebben ze een fijne verpakking. Het terugkerende element van de blaadjes op hun producten vind ik zeer mooi.

Cîme madness

Je leest het goed, ik ben een trouwe fan van Cîme. Ook dit nieuwe product bevestigd dat nog maar eens, want ook over deze ‘Rosée de Roses’ lotion ben ik enthousiast. Ben benieuwd naar het volgende product dat ik van hen zal ontdekken. Want er zijn er nog wel enkele… of misschien komen er zelfs nog nieuwe.

Gebruiken jullie producten van Cîme? 

P.s.: Binnenkort komt er meer over het merk ‘Cîme’. 🙂

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *