About

Ampersand-Wat?

Ampersand Nation is een blog over mode, interieur, lifestyle en nog zoveel meer. We kozen ervoor ons niet te specificeren tot één thema. Dit omwille van onze vele interesses, maar ook in lijn met de filosofie van de blog. Wij staan niet achter het principe van in hokjes denken en mensen of situaties te beoordelen aan de hand van één element. Wij willen altijd verder kijken, want er is altijd nog wel een ‘en’, nog wel een ampersandje te bespeuren.

Ampersand-Wie?

Ampersand Nation is een blog geschreven door Lien en Sofie, twee sterke jonge vrouwen die samen hun grote droom achterna gaan om een blog te maken. We beschouwen onszelf als harstvriendinnen van elkaar maar surplus zijn we ook nog eens nichten, het kan dus niet anders dan plezant zijn bij ons.

Samen willen we onze ziel in deze blog leggen en jullie elke week artikels laten lezen die wij met veel liefde voor jullie schrijven.

Ampersand-Waarom?

Ampersand Nation is gemaakt als plek waar we gepassioneerde en hopelijk interessante artikels kunnen schrijven. We zien deze blog als een hobby, maar dan wel één waar we volledig voor gaan en helemaal achter staan. We hopen samen met jullie een platform te kunnen creëren waar het gaat over het echte, eerlijke en vaak toch ook mooie leven. Zodat we samen kunnen genieten van al die ampersandjes.

Lien-Wie?

Ik ben Lien, een twintiger met een quarter-life crisis, en ik studeer taal-en letterkunde. Interieurwinkels, vlooienmarkten en kringwinkels zijn mijn happy place. Verder hou ik van desserts maken (en opeten!), de geur van nieuwe boeken en mensen met een uitbundige en aanstekelijke lach.

Sofie-Wie?

Ik ben Sofie, een twintiger, en studeer bedrijfskunde. Mijn grootste passie is mode, hier kan ik gerust elke dag mee bezig zijn. Naast mode ben ik ook geïnteresseerd in alles omtrent decoratie van je huis als ook de meer filosofische en psychologische thema’s in het leven. Mij maak je dan ook ontzettend gelukkig met gewoon een voormiddagje… babbelen.

Wel laat ons dan nu maar afsluiten met nog juist even het volgende te zeggen: Van harte welkom op Ampersand Nation!

Check hier ons welkom tekstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *