‘Take a break’

Heyyy… Vandaag krijgen jullie mij opnieuw te zien… Aangezien er foto’s van mezelf toegevoegd zijn in dit artikel. Maar, waar gaat het artikel over? Wel, deze week wil ik het hebben over het belang van een pauze in te lassen. Just take a break… 🙂 

We leven in een wereld dat nooit stilstaat, dit vooral dankzij de sociale media. En ja, dit heeft vele voordelen, maar er zijn ook wel wat nadelen. Doordat we constant online bezig zijn en beschikbaar moeten zijn, verliezen we de tijd die we nodig hebben om even te pauzeren. Iedereen heeft zo zijn/haar limieten, en om ervoor te zorgen dat je niet over je eigen grenzen gaat, moet je soms even stoppen. Remmen, pauzeren en even tijd nemen voor jezelf.

Ideaal hierbij is om de natuur op te zoeken, om even helemaal één te worden met de basis van alles… nature. Het lijkt me goed om wekelijks zo een momentje in te plannen. Dat je even tijd vrij maakt om een wandeling te maken, of gewoon rustig op een bankje gaat zitten.

Die tijd dat je neemt om even niets anders te doen dan goed adem te halen, en rondom je heen te kijken, haal je er later weer dubbel uit. Je geest wordt namelijk leeggemaakt waardoor er ruimte komt voor nieuwe plannen, en geweldige ideeën waar je dan verder mee aan de slag kan. En… het is ook goed voor je huid en heel je uitstraling. Rustmomenten inplannen en genieten van de natuur zijn uiterst belangrijk voor een gezonde gloed op je mooie gezichtje.

Ik geef toe, mij lukt het ook niet altijd om wekelijks dat momentje in te plannen. Maar ik zie het wel als een goal voor mezelf, iets dat ik wil proberen. Omdat ik echt merk, dat wanneer dit mij lukt, ik me echt veel beter en sterker voel. Daarnaast geloof ik ook nogal in de natuurlijke middelen om ervoor te zorgen dat mijn huid er goed uit ziet, zo dus buitenlucht.

Aansluitend bij dit artikel hebben de lieve Tine en ikzelf opnieuw een fotoreeksje voor jullie gemaakt. Waarbij we samen tijd namen om foto’s te maken waar ik ‘één word met de natuur’. 🙂 Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Mijn mening staat al vast, Tine is een echt talentje. Check zeker haar facebookpagina hier eens.

Nature

nature

nature

nature

nature

(De zwarte jumpsuit dat ik draag komt van Costes en de oorbellen zijn van Jutka&Riska.)

Lukt het jullie om voldoende buiten te komen? Wat vinden jullie van onze ‘bos-shoot’?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *