‘Plons in het water’

Heyyy… Vandaag heb ik voor jullie een zomers artikel, al is het nog lente en staan de examens voor de deur. Toch is het wel fijn om af en toe al eens weg te dromen over een mogelijke vakantie die je aan het plannen bent. En wat hoort er bij een vakantie? Zwemkledij… Uiteraard!

Als meisjes op een warme zomervakantie vertrekken dan zitten hun valiezen vaak vol met prachtige bikini’s. De laatste tijd valt het mij op dat er eigenlijk ook heel veel mooie badpakken te koop zijn, het idee dat je dit als jonger meisje nog niet kunt dragen vind ik dan ook niet juist. Vaak zien jonge vrouwen er heel mooi uit in een leuk badpak, en zelf ben ik ook opzoek naar het perfecte badpak voor mijn type lichaam. 🙂 Want je moet uiteraard wel zien dat je iets vindt dat past bij je lichaamsvorm.

Zelf ben ik smal, redelijk groot (1m71) en ik heb een kleine cupmaat. Ik denk dat een badpak bij mijn lichaamstype wel mooi zou kunnen zijn, belangrijk lijkt het me om een badpak te kopen met een leuk accentje zodat het wat speels is. Ik ben gestart met een zoektocht naar het perfecte badpak, momenteel heb ik drie mooie opties gevonden op Zalando.

Ik wil jullie deze opties graag laten zien, omdat ik jullie vooral wil tonen dat badpakken echt heel vrouwelijk kunnen zijn. Weet je? Ik voer eigenlijk een pleidooi, dat vrouwen meer badpakken moeten dragen op het strand omdat dit wel degelijk mooi kan zijn! Waaw, heb je ooit zo al eens een pleidooi gelezen? 😉 (wel ironisch dat er op mijn startfoto dan een bikini staat… Maar zo zien jullie dat ik nog geen mooi badpak heb. 🙂 )

Het eerste badpak krijgt mijn voorkeursstem, het is een badpak van Topshop, specifieker van de collectie mede door Gigi Hadid ontworpen. En wat zie je? Ja… strepen… hoe kan het ook anders. 😉 Ik blijf een ultieme fan van streepjes, zo dus ook op badpakken. Het zijn wel rode strepen, dus al wat origineler hé. 🙂 Ook het accentje aan de bovenkant vind ik leuk, maakt het vrouwelijker. (dit badpak kost 129,95 euro, en koop je hier)

topshop-badpak

De tweede optie is van het merk ‘mint&berry’. Het is een blauw badpak, en volgens mij kan je met blauw nooit iets verkeerd doen. 🙂 Het accentje bovenaan, de wat frullige dingetjes (hoe noem je dit? 😉 ) geven dit badpak een speelse touche. Ik vraag me wel af of dit deftig blijft zitten? 😉 Dat zal ik eens moeten uittesten… (dit badpak kost 34,95 euro, en koop je hier)

mintberry-badpak

Het laatste badpak is van ‘Seafolly’ een gekend merk voor badpakken, dus dat kan al niet anders als van goede kwaliteit zijn. Het is een simpel zwart badpak, met juist dat vrouwelijk accent bovenaan, maar zwart vind ik echt heel mooi voor een badpak. Je ziet er dan direct klassevol uit vind ik. (dit badpak kost 109,95 euro, en koop je hier)

seafolly-badpak

Dat waren de drie badpakken die ik momenteel op mijn verlanglijstje heb staan. Maar hiermee wil ik dus vooral aantonen dat badpakken dragen als een jonge vrouw, echt wel heel mooi kan zijn. You go girl! 

Welk badpak krijgt jullie voorkeur? Dragen jullie soms een badpak op vakantie? 

P.s.: al de foto’s gebruikt in dit artikel komen niet van mij. Ze komen van de website van Zalando, je vindt de linken naar de foto’s in het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *