Genieten van kleine dingen

Heyyy.. Tijd voor nieuwe foto’s! Foto’s met inhoud, met een boodschap achter. Vandaag wil ik het graag hebben over het genieten van kleine dingen. Er is zoveel negativiteit in onze wereld, dus wat meer plezier halen uit kleine dingen kan zeker geen kwaad.

Met orkanen die landen wegvegen, geweld tegen politie, stakingen, en politieke beslissingen die niet helemaal goed zijn, … Er is wel wat te zeggen over dingen die niet goed gaan. Juist daarom dat het belangrijk is om voldoende te genieten van kleine dingen om je heen. Het hoeft allemaal niet zo groots te zijn.

Genieten van een zonnestraal, fijn gezelschap om je heen, en even helemaal niks moeten doen… (check mijn artikel ‘Take a break’ voor meer daarover) Het zijn toch allemaal bijzonder leuke dingen? Ik denk dat wij mensen hier wat meer van moeten genieten, en zo zouden we samen gelukkiger worden denk ik.

Stop met aandacht te geven aan je te vergelijken met andere, staar je niet blind op die ene kleine imperfectie aan je lichaam (waarschijnlijk maakt dit je net bijzonder uniek), en maak niet voortdurend  ruzie. (check ook ‘De moed van imperfecties’ ) Maar geniet… zeg iets lief tegen je dierbare, sluit even je ogen en voel dat gelukkige gevoel door je heen stromen, gun jezelf een glimlach aan jezelf. Durf geloven in het positieve, en maak je eigen leven zo mooi als je kan.

Met deze kleine boodschap, om meer te genieten van kleine dingen, wil ik jullie opnieuw wat foto’s laten zien. Ik trok samen met fotografe Tine naar de zee. Een echt geniet dagje, zo kan je je wel inbeelden hé. 🙂 Het was lekker warm, samen met het uitzicht van de zee, en fijn gezelschap! Wat wil je nog meer? We maakte er een reeks foto’s, waar je hopelijk kan zien dat ik volop geniet van die mooie dag. Waar ik tijd neem voor rust, om na te denken en te genieten…

Feedback op de foto’s zijn altijd welkom. De getalenteerde Tine maakte ze opnieuw, check zeker haar pagina op Facebook ook eens. Daar laat ze geregeld haar fotografieprojecten zien.

& other stories swimsuit

& other stories swimsuit

swimsuit

details

details

swimsuit & other stories

& other stories

& other stories swimsuit

seaside

& other stories swimsuit

Van welke kleine dingen in het leven genieten jullie? 

Veel liefs,
Sofie

Wat ik aan heb:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *