A Few of My Favourite Rings

Ringen zijn bij mijn meest favoriete accessoires. Een mooie ring is snel, makkelijk en toch geeft het meteen wat meer elegantie, stijl en persoonlijkheid aan je hele outfit. Ik hou dan ook heel erg van het dragen van ringen, en er zijn niet veel dagen dat ik de deur uitga zonder. Ook kan je met ringen zoveel verschillende kanten op. Je kan in de ochtend makkelijk en snel nog een mooie statement ring aandoen om je outfit wat meer umph te geven, of je kan verschillende fijne ringen combineren voor een eclectische look. Ik hou er allemaal van en ben altijd wel te vinden voor wat extra vingerdecoratie!

Vandaag deel ik daarom met jullie in dit kort artikeltje een aantal van mijn lievelingsringen. Dit zijn de ringen die ik momenteel het vaakst en het liefst draag. Deze ringen veranderen mij helemaal in Gollum (my preciousss!) en ik vertel er jullie graag kort wat meer over…

wp_20170524_065-800x450

First up, is deze prachtige Evil Eye Chain Ring van Mejuri. Ik beeld me graag in dat deze ring met het boze oog me behoedt voor al te veel ongeluk. In ieder geval vind ik deze ring een heel erg leuk juweeltje en hou ik ervan om deze ‘s morgens aan te trekken.

Rond mijn middelvinger heb ik op deze foto een combinatie van twee ringen. De eerste is nog een ring van Mejuri, namelijk de Beaded Ring. Deze ring is super delicaat en dainty en vind ik daarom heel erg leuk. Een heel erg fijne en elegante ring die leuk is om te combineren met andere ringen, maar ook mooi is op zichzelf.

De andere ring is een plakgouden ring die ik vorig jaar kocht in een winkeltje in Parijs. De ring doet mij, met de twee laagjes en de kleine steentjes, wat denken aan een kroontje en daarom vond ik hem net zo leuk.

wp_20170524_072-800x450

Op deze foto draag ik een vintage Victoriaanse ring, die ik kocht in Londen. Toen ik hem kocht was deze ring veel te groot voor mij, maar ik vond ‘m zo mooi dat ik het niet kon laten om hem toch te kopen. En ik ben nog steeds heel blij dat ik dat toen gedaan heb; dit is een van mijn meest gedragen ringen alleenstaand op zichzelf.

wp_20170524_126-800x450

En als laatste precious van vandaag nog mijn enige zilveren ring. Deze is de Delicate Bow Ring van Pandora. Met de kleine steentjes schittert deze ring altijd ook heel erg mooi, en door het strikje heeft het toch net een tikje kitsch (en jullie weten al hoe groot mijn liefde is voor kitsch, haha).

Zo, dat waren een aantal van mijn favoriete ringen.

Dragen jullie ook graag ringen? Of gaat jullie liefde meer uit naar andere accessoires?

Liefs,

Lien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *