Smeren, smeren, smeren

Heyyy… Vandaag heb ik een kort artikel voor jullie over body butters. 🙂 Ik toon jullie graag mijn drie favorieten, ik wissel af tussen deze drie naargelang van welke geur me aantrekt.

Ik heb nogal last van een droge huid (dat weten jullie ondertussen al…), maar er komt nog bovenop dat ik op mijn bovenbenen soms wat last heb van uitslag. Vaak hoor en lees ik dat het gebruiken van een body butter na de douche een goede oplossing is voor deze problemen.

Het probleem is dat ik soms wat lui ben… Ik nam niet altijd de tijd om al dat smeerwerk te doen… Tot op een dag ik me ertoe aanzette het een tijdje vol te houden, altijd na de douche body butter over mijn lichaam te smeren. En ja… het werkt precies toch wel. 😉 Mijn huid is minder droog en ik merk vooral dat ik minder uitslag heb.

Daarom zet ik dit nu ook wel verder, en ik begin ervan te genieten. Even me-time, wanneer ik kies welke body butter ik zal gebruiken, wanneer ik deze dan insmeer over mijn lichaam kom ik ook wat tot rust. Dus ik zou zeggen, start allemaal maar met dat smeren! 🙂 Het is goed voor je huid en het is een ontspannend moment.

Mijn drie favorieten zijn momenteel de volgende. Als eerste de ‘Mango & Papaya’ body butter van het merk ‘I love…’ Deze ruikt lekker zomers en fris en trekt heel snel in.

I love...

Als tweede de ‘Honey Touch’ van Rituals. Ik denk dat vele bloggers hun liefde voor dit merk al hebben verkondigd en ik sluit me graag aan bij de massa. 😉 Het is een bijzonder goed merk, ruikt lekker en is zo aangenaam in gebruik. Een echte topper. 🙂

Rituals

De laatste body butter is van Clarins, dit is de duurste versie die ik heb en echt wel een top productje. Je voelt gewoon dat dit goed is voor de droge huid, hij ruikt redelijk sterk geparfumeerd maar het is wel aangenaam. Ideaal voor een spa avondje thuis. 🙂

Clarins

Welke body butters gebruiken jullie?

Veel liefs,
Sofie

P.s.: omwille van persoonlijke omstandigheden posten we dit artikel vandaag op dinsdag, in plaats van onze gewoonlijke dag, zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *