Gisou: Propolis Infused Heat Protecting Spray

Heyyy… Vandaag heb ik voor jullie een review-artikel, en wat voor eentje. 🙂 Ik heb mezelf de ‘Propolis Infused Heat Protecting Spray’ van Gisou cadeau gedaan. (jipie!) Dit haarproduct komt van de Hollandse blogster Negin Mirsalehi, toch een beetje een voorbeeld voor mij. Een heel inspirerende vrouw, met (ja dat moet ik toch wel zeggen) prachtig haar! Het is haar merk natuurlijk, maar ja echt wel WAAW! Ondertussen heeft ze al drie producten gelanceerd. En ik heb eindelijk een eerste product ervan gekocht.

Ik bestelde deze spray via hun website, betaalde 36 euro, de verzending was gratis. Een drietal dagen na mijn bestelling stond de bezorger al voor mijn deur met mijn pakketje. En wat stond ik te popelen seg om dit product uit te testen. 🙂

hearproducts

Eerst toch even vermelden… De producten van Gisou zien er elk op zich prachtig uit. Je merkt dat er is nagedacht over de uitstraling van deze producten, ze stralen kwaliteit en luxe uit. Wat ook wel mag, gezien dat de producten iets prijziger zijn, maar dat heb ik er echt wel voor over.

Deze ‘Propolis Infused Heat Protectin Spray’ komt toe in een doosje met de leuke uitspraak; Heat me, Treat me, Complete me.’ op. Ook op het flesje zelf staat deze quote, het is een witte fles waar je niet kan doorzien, het is eerder mat materiaal. Er zit 200ml in het flesje, dus daar kan ik wel even mee verder. Het flesje is voorzien van een spuitje, wat ook echt goed werkt en de spray goed verspreid.

Het hoofdingrediënt van dit product, zo zie je ook in de naam, is propolis. Wat bijen gebruiken bij hun ‘bouwwerkjes’. Deze spray beschermd je haar tegen de hitte afkomstig van een haardroger,een stijltang of andere haartools die je met warmte gebruikt, alsook de zon. Zo kan je deze haarspray dus ook gebruiken wanneer je veel in de zon gaat lopen.

heatspray

Ik gebruik deze ‘Propolis Infused Heat Protectin Spray’ twee keer per week, nadat ik mijn haar gewassen heb. Ik zorg eerst dat mijn haar handdoek-droog is. Daarna doe ik er eerst mijn Cîme olie op, waarna ik de Gisou spray gebruik. Ik spuit dit overal op mijn haar, masseer het er een beetje in en dan droog ik mijn haar. Deze spray heeft een luxueuze geur, ik kan het niet echt beschrijven, maar je zou me begrijpen als je deze zelf ruikt. 🙂 De geur verdwijnt wel na het drogen van je haar, maar… Het resultaat blijft wel. Ik gebruik deze spray nu enkele weken en ik zie een duidelijk verschil. Mijn haar ziet er gezonder, frisser, en minder gebroken uit. Het zit ook beter in model vind ik, en mensen in mijn omgeving beamen dit.

Ik ben dus duidelijk echt wel fan van dit product! Ik zou het iedereen aanraden, toch zeker als je je haar vaak droogt. Want die hitte beschadigt je haar toch echt wel. Het is iets prijziger, maar je krijgt een mooi product, dat lekker ruikt en zeker een tijdje meegaat. Dus als je dat ervoor over hebt, is dit het nummer 1 product van haarsprayen dat ik aanraad. Plus ik vind het wel leuk bloggers te steunen. 🙂

Welke producten gebruiken jullie voor je haar? 

Veel liefs,
Sofie

(andere producten: Cîme dry oil, Mason Pearson borstel, Pantene Repair shampoo en L’oréal conditioner.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *