Cîme: Green tea therapy

Heyyy… Ik denk dat ik mogelijks een nieuw favoriet merk heb. 🙂 Namelijk het Belgische beautymerk ‘Cîme’. Ik was al fan van hun olie, die ik vooral gebruik voor mijn haar, ik heb hier al een artikel over geschreven. Nu heb ik een tweede product van hen getest, en ja hoor, opnieuw ben ik fan.

Het gaat om de body lotion ‘Green Tea Therapy’, ik kocht deze in de Bio Planet aangezien ze daar de producten van Cîme verkopen. Dit product bestaat voor 99,15 procent uit natuurlijke ingrediënten, en 43,72 procent van de gebruikte ingrediënten zijn afkomstig van organische teelten. Klinkt goed he?! Een natuurlijk product, zonder parabenen en het is ook nog eens Belgisch. Helemaal top dus!

Green Tea Therapy

Ik gebruik deze net nadat ik in de douche geweest ben, gebruik er niet veel van omdat je maar weinig nodig hebt. Het vraagt wel een korte massage alvorens het product goed intrekt, maar hé… zie dat als een ontspanningsmomentje hé. 🙂 Opvallend was dat ik eigenlijk meteen resultaat merkte, na de eerste keer dat ik dit product gebruikte, voelde mijn huid al veel zachter aan.

Er is wel één minpuntje… namelijk de geur, al is dit wel iets persoonlijk natuurlijk. Ik vind dat dit product niet zo lekker ruikt, het doet mij een beetje denken aan plasticine. Gelukkig is het wel geen sterke, overheersende geur, het is redelijk subtiel, en zo stoort het dus niet echt. Het snelle resultaat dat ik merk, maakt het minpuntje van de geur al weer helemaal goed.

Ik kan het niet anders zeggen, maar ik ben echt fan van dit merk! Ook het feit dat een deel van de opbrengsten gebruikt worden voor projecten om onderwijs in ontwikkelingslanden te kunnen aanbieden, is alleen maar fantastischer. Ondertussen staan er ook twee nieuwe producten op mijn verlanglijstje van hun collectie. Ik houd jullie zeker op de hoogte over het vervolg van mijn ontdekkingsreis bij het merkje Cîme.

(Ga zeker eens op hun website kijken voor informatie, of als je ook een productje wilt kopen.)

Gebruiken jullie al producten van Cîme?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *