Cîme: Daisy Delight

Heyyy… Ja hoor het begint stilaan duidelijk te worden. 😉 Ik ben fan van het Belgische merk ‘Cîme’. Vandaag heb ik voor jullie een derde keer een artikel over één van hun producten. Eerder schreef ik al een artikel over hun ‘Dry Oil‘ en over de body lotion ‘Green Tea Therapy‘. Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over een derde product, namelijk de egaliserende dag en nachtcrème ‘Daisy Delight’.

Als eerste, wat een geweldig leuke naam! 🙂 Hier word je toch meteen gelukkig van? Je kan deze gezichtscrème zowel s’morgens als s’avonds gebruiken. Ik koos ervoor om deze als nachtcrème te gebruiken, aangezien ik s’morgens mijn vertrouwde ‘Remmederm’ van Louis Widmer gebruik. Ondertussen gebruik ik deze nachtcrème een kleine maand, en hallo wat ben ik fan!!!

Cîme

Ik gebruik telkens twee pompjes (ik bedoel dus dat ik twee keer druk op het pompje, en er dus twee keer wat crème uitkomt 🙂 ) deze gebruik ik voor mijn gelaat alsook hals. Het is een redelijke lopende crème, maar ze trekt wel meteen in. Ook de geur is geweldig, gelukkig want bij de body lotion vond ik dit een minpuntje. Je ruikt een typische zachte geur, met een lichte toets van honinggeur vind ik. Alvast heel aangenaam!

Nadat ik deze nachtcrème opgedaan heb, voel ik meteen dat mijn huid happy is en gehydrateerd aanvoelt. Ook de dag erna voelt mijn huid zacht, en vind ik dat mijn huid er ‘gezond’ uitziet. Zelfs na de eerste dag dat ik deze gebruikte vond ik dat ik al een verschil zag. Zelf ben je natuurlijk de beste persoon om een verschil aan je lichaam te zien. Ook bij de body lotion vond ik dat ik meteen resultaat zag.

Cîme: Daisy Delight

De twee belangrijkste ingrediënten van dit product zijn himalayan edelweiss en hyaluronic acid. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid jong blijft, geven een boost van energie, beschermen tegen UV, … Een echte topper als je het mij vraagt. 🙂

Een leuke naam, mooie verpakking, heerlijke geur, handig in gebruik en meteen resultaat? Wat wilt een mens nog meer? Eumh… wacht er is nog meer. 🙂 Zo is 98,9 procent van de gebruikte ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 46,9 procent ervan komt van bij organische boeren. Als ik dan nog vertel dat een deel van de opbrengst gebruikt wordt voor het ondersteunen van schoolprojecten in ontwikkelingslanden. Dan denk ik dat ik jou overtuigd heb dat dit een GEWELDIG product is. 🙂 Wat denk je? 😉

(Ik kocht mijn Daisy Delight bij Juttu in Antwerpen, check zeker de website van Cîme eens, daar staan ook andere verkooppunten.)

Gebruiken jullie producten van Cîme?

Veel liefs,
Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *